zondag 2 augustus 2015

Lezen, winkelen en eten!!

Dag 18

Vandaag maar een klein verslag. Na een lange nacht (kon niet slapen en ben lek geprikt) ben ik er maar om 5.30 uitgegaan. Wat gedronken, zeep op mijn muggenbulten gesmeerd (heb er hier in Florida nooit last van gehad) en even op de i-pad gespeeld.  Het was nog wel erg vroeg dus om 6.30 toch nog maar even gaan liggen maar slapen doe je dan niet meer.
Toen zijn we er om 8.30 uitgegaan en ben ik  koffie gaan zetten en heb ontbijt gemaakt. Het weer beloofde niet veel goeds, ze hadden bewolking en regen opgegeven. Maar de ochtend bleef droog, en na een ochtendje lezen op het pooldeck zijn we maar naar Books a Million in Posnerpark gereden want Sharon wilde nog een deel van de een of andere serie hebben. En het begon behoorlijk te regenen.
Toen naar de Walmart voor de laatste boodschappen en nog wat vitamines enz gekocht om mee naar huis te nemen. Alles thuis gebracht en richting The Bahama Breeze!! En zoals altijd weer lekker gegeten en nu op de bank en een beetje series kijken.
Morgen breekt onze laatste volle dag in Davenport aan en ik hoop op nog een beetje zon.




Hier kun je koffie drinken in een boekenwinkel!!

Bahamarita!!




11 opmerkingen:

  1. Wat gaat het toch snel he... Wij komen net van longhorn af. Ben nu koffers aan het pakken en het word spannend met de kilo's!
    Het weerbericht is voor morgen ook nog niet best helaas.. Fingers crossed dat we morgen zon hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja jammer hé Iris? Op naar de volgende vakantie!!! Veilige vlucht terug!!!

      Verwijderen
  2. Wel vervelend van al die regen, maar gelukkig hoef je je zelfs dan niet te vervelen in Florida. Weer een heerlijke dag dus met als afsluiter een diner bij Bahama Breeze, lekker !!!

    Wij gaan weer duimen voor een zonnetje, tot morgen !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In verband met onze eigen terugreis en slecht internet nu helemaal bijgelezen, jammer van het weer maar ondanks dat hebben jullie je prima vermaakt (en gaan er gevulde koffers mee) hopelijk vandaag voor jullie nog wat zon en daarna een hele fijne terugreis!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jullie hebben nu zon in Nederland plaats van wij hier in Florida!!! Hahahaha

      Verwijderen
  4. Wij wilden eigenlijk ook naar Bahama Breeze gaan maar het werd toch iets anders! Zoveel keus. Jammer van het weer hè?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi hoi Ja zeker jammer van de regen maar we vermaken ons wel!!! Echt een x naar Bahama Breeze gaan is echt lekker en een leuke sfeer!!!

      Verwijderen
  5. We zijn weer helemaal bij gelezen
    Druk op het werk dus weinig tijd
    Jammer van het weer maar jullie vermaken je toch best
    Geniet van de laatste dag en alvast een goede reis
    Het is hier mooi 🌞

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is wr toch aan de hand met het weer de laatste weken. Zoveel regen. Nou ja, in Florida vermaak je je altijd wel 😃 ik wens jullie alvast een veilige en goede reis naar huis. Jullie hebben een heerlijke vakantie gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lees inderdaad bij andere blogs over de grote hoeveelheid water wat naar beneden komt, echt zo vervelend in je vakantie, maar helaas, je doet er niks tegen en dan kun je toch maar beter 'daar' zitten...genoeg afleiding! :)

    BeantwoordenVerwijderen