zaterdag 1 augustus 2015

Bok Tower Gardens, Shoppen!!

Dag 17

Vanmorgen om half 9 opgestaan (we blijven steeds langer liggen). We hebben op het pooldeck gegeten en hebben ons een beetje vermaakt op de I-pad en I-phone! Het was bewolkt dus de vraag was wat gaan we doen?
 Len wilde vandaag naar Bok Tower Gardens rijden dus zo gezegd zo gedaan, in de auto en op weg. Na een rit van ongeveer 45 minuten kwamen we aan bij Bok Tower Gardens. De entree (best pittig $48) betaald en naar het Visitor center. Daar hebben we een filmpje gezien over het onstaan van Bok Tower Gardens. Erg interessant moet ik zeggen. Daarna met een map  op pad.  We zijn  richting Pinewood Estate gelopen maar hebben een aftakking van het pad naar the window by the pond genomen. Dat is een soort houten hut met bankjes en een mega raam, daar ga je op je gemak zitten en kun je genieten van allerlei soorten dieren. (Alligator, Snakes, Ducks, birds enz) wij hebben alleen de vogels en vlinders gezien maar de rest zit er wel maar je moet geluk hebben dat ze zich laten zien! Toen onderweg naar Pinewood Estate en daar zat zowaar een slang in de bosjes. (voordat ik een foto kon maken was hij al verdwenen.) Pinewood Estate doet een beetje Spaans aan. Binnenplaats, fonteintje en stenen bankjes versiert met mozaïek en met zoveel groen eromheen heel mooi!!  Echt geweldig. Verder gelopen naar the Singing Tower. Daar word normaal 2x per dag (1 en 3 uur) op het Carillon gespeeld. Ze zijn nu aan het restaureren dus geen live concerten maar wel muziek van het Carillon. Er was een vijver voor de tower met hele grote Koikarpers die je ook nog kon voeren. De tower is gebouwd in 1927-1929 en bestaat uit een stalen frame met steen en bedekt met marmer en de deur is gemaakt van koper. Heel apart.
Normaal kun je ook binnen kijken maar omdat ze hem aan het restaureren zijn kon dat niet. Maar wij gaan zeker nog een keertje terug. Het is echt zo mooi!!!
We hebben nog een koffie gedronken in The Blue Palmetto Cafe en  rondgekeken in the Giftshop.
Na dit geweldige park zijn we weer richting Davenport gereden. Onderweg kwamen we The Eagle Ridge Mall tegen en we wilde daar wel even kijken.
En we hebben wel meer gedaan dan alleen kijken!! Hahahaha. Ik heb een bikini gevonden in de uitverkoop bij Dillard's en ook nog een koffer (een kleine handbagagekoffer), Len een nieuwe zwembroek en shirt, en de meiden nog een leuke agenda en nog wat spul!!  De meiden hebben ook nog wat Prom jurken gepast, wat zijn ze mooi!!!! (jurken en meiden) hihi.  Ook bij Aeropostale hebben de meiden nog wat kleding gescoord!!
Daarna zijn we in de stromende regen naar Longhorn aan de 192 gereden om een steak te gaan eten en om de dag af te sluiten nog een ijsje bij The Twistee Treat!!!


































How big are these bells??

Bok Tower.


Romy!!

Sharon!!












6 opmerkingen:

  1. Een heerlijke dag! Mooie foto's! En heerlijk gegeten met een overheerlijk toetje! Top vakantiedag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een mooie dames!! Ook wij vinden Boktowers erg leuk maar heftig aan de prijs zeg. Wij hebben toen een Groupon gehad dus dat is mij niet oogevallen. Eagle Ridge Mall is mooi en enorm rustig, tenminste toen wij er een keer waren. Heerlijk hahahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bok Towers Graden is zo mooi en er heerst daar een oorverdovende stilte die af en toe wordt verbroken door het carillion, heb leuke herinneringen aan dat park. Als afsluiter eten bij Longhorn en een "ijsje" bij Twistee Treat, echt een dag waar ik toch wel een beetje jaloers op ben ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @pieter en petra Voor je het weet mogen jullie weer Pieter en Petra!!!
      @Saskia Ja het was idd erg rustig in Eagle Ridge Mall lekker hoor kun je op je gemak kijken!!

      Verwijderen
  4. Wat een mooie omgeving zeg, mooie foto's!
    Geweldige jurken bij de meiden, daar hebben jullie toch wel een setje van mee genomen hoop ik, staat ze erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen